Ostalo

(VIDEO) Dana se pohvalio vrijednom kolekcijom: Evo na što je u jednoj godini potrošio više od 100.000 dolara

Dana White

 Screenshot/YouTube/Complex
UFC-ov čelnik u trgovačkom centru nije bio 10 godina, kupnju umjesto njega obavlja - osoba zadužena za to

Predsjednik UFC-a, Dana White, između ostalog, poznat je i po svojim potrošačkim navikama, odnosno luksuznom načinu života.

Prije desetak godina, primjerice, božićni ugođaj želio je upotpuniti snježnom idilom, pa je, tako, unatoč temperaturi od gotovo 20 stupnjeva Celzijevih, platio da se u dvorište njegove kuće u Las Vegasu avionom dopreme velike količine umjetnog snijega. Sama kuća, odnosno vila, vrijedna je oko 7,6 milijuna dolara, a sadrži dvorane za boks i hrvanje, teretanu, dva bazena, pilates studio i parnu kupelj, kao i sobu za masažu, te "hi-tech" terapijski krevet. Vlasnik je, također, kolekcije sportskih automobila i samurajskih mačeva, a sada je javnosti otkrio i vrijednu kolekciju - tenisica.

Na YouTube kanalu platforme Complex, naime, objavljen je videozapis u kojem je čelni čovjek UFC-a proveo novinara Joea La Pumu u obilazak svog ormara, ili bolje rečeno čitave prostorije, na UFC APEX-u, s ciljem da mu pokaže raskošnu kolekciju svojih skupocjenih i rijetkih tenisica. White je tom prilikom izjavio kako je potrošio više od 100.00 dolara na tenisice samo u 2022. godini.

Najzastupljenije u prostoriji bile su Nikeove Travis Scott niske tenisice koje u slobodnoj prodaju dosežu cijenu od čak 5000 dolara, a White posjeduje još i model Nike X Dior, koje se prodaju za 2000 dolara, kao i tenisice po narudžbi ukrašene raznim motivima, poput viskija Howler Head, borilačke ikone Brucea Leeja ili simbolima NFL momčadi New England Patriots.

White je istaknuo da njegov osobni kupac obavlja svu kupovinu obuće i odjeće umjesto njega, te da nije bio u trgovačkom centru već 10 godina. Kako je posjet njegovoj raskošnoj prostoriji za tenisice izgledao i što se sve u njoj nalazi, možete pogledati u videu koji slijedi.

Linker
30. rujan 2024 18:39