Ostalo

(VIDEO) Colby Covington sukobio se s pedofilom; Preplašeni seksualni manijak rasplakao se i upišao u gaće

Seksualni manijak (lijevo) | Colby Covington

 Screenshot (kick.com)
UFC-ov velteraš sudjelovao je u akciji poznatog streamera Vitalyja Zdorovetskog

Colby Covington možda nije pretjerano aktivan unutar UFC-ovog kaveza, ali zato je pronašao vremena za sudjelovanje u vrlo zanimljivoj akciji od strane globalno poznatog ‘‘streamera‘‘ Vitalyja Zdorovetskog.

Vitaly putem platforme pod nazivom ‘‘KICK‘‘ objavljuje mnoštvo interesantnog sadržaja, a Colby Covington sudjelovao je u akciji lova na pedofile. Vitaly i njegova ekipa postavili bi mamac, točnije, upustili bi se u dopisivanje s raznim odraslim muškarcima koji pokušavaju doći do spolnih odnosa s maloljetnicima.

Jedan od članova timova čak bi se otišao i naći s muškarcima koje ulove na taj mamac, a taman kada seksualni predator krene konkretizirati svoje namjere, Vitaly i ostatak ekipe upadaju u prostoriju i razotkrivaju seksualne manijake. Colby Covington pridružio se Vitalyjevoj ekipi i služio je kao osoba kojom su zastrašivali sve te manijake.

Posebno preplašen bio je jedan tamnoputi muškarac koji se tijekom dopisivanja predstavljao kao 26-godišnjak, a utvrđeno je da je stariji od 40 godina. On je pokušao seksualno iskoristiti 15-godišnjeg dječaka, a nakon što su Colby, Vitaly, reper Lil‘ Pump i ostali članovi tima upali u prostoriju, tamnoputi muškarac čak je urinirao u svoje gaće i rasplakao se.

‘‘Čovječe, zaslužuješ da tobom nahranimo aligatore u Everegladesu (područje poplavljenih travnjaka na Floridi). To je ono što zaslužuješ. Cijeli tvoj život je laž, nižeš jednu laž za drugom. Rkao si da ti je 26 godina i da nikada prije nisi ovo radio. Lagao si! Kuneš se Bogom. Zar lažeš Bogu? Misliš da je Bogu drago jer mu lažeš? Počni biti iskren sa samim sobom. Zato moraš nazvati svoju suprugu istog trenutka. Prekini igrati igrice. On mora nazvati svoju ženu ili ja zovem policiju.‘‘, rekao je Colby seksualnom manijaku koji je preplašeno slušao što mu govori UFC-ov velteraš.

Lil‘ Pump zastrašivao je tog muškarca govoreći mu kako je Colby UFC-ov prvak i da ga jednim udarcem može usmrtiti, a tijekom snimke možete vidjeti kako je nepoznati muškarac doveden i Colby ga je udario šakom u tijelo, čisto radi demonstracije njegove snage.

Tijekom razgovora sa spomenutim seksualnim manijakom, Vitaly i Colby saznali su da se radi o oženjenom muškarcu koji ima dvoje djece, devetogodišnjeg i sedmogodišnjeg sina. Svoju tendenciju ka spolnim odnosima s maloljetnim dečkima drži kao tajnu i njegova supruga dosad nije bila upoznata s tim.

Kompletan lov na pedofile možete pogledati putem LINKA, a dio s ovim tamnoputim muškarcem započinje od 1:28:30.

Linker
29. kolovoz 2024 11:54