Ostalo

Ngannou poslao Furyju prijeteću poruku na nesvakidašnji način: Pogledajte u kakvoj je majici ‘Predator‘ hodao Londonom

Francis Ngannou

 WIKTOR SZYMANOWICZ/AFP/PROFIMEDIA Wiktor Szymanowicz/afp/profimedia
Iako je u četvrtak na presicu došao u odijelu, ranije toga dana nosio je poseban ‘outfit‘

Otprilike mjesec i pol dana dijeli nas od boksačkog meča između Francisa Ngannoua i Tysona Furyja, koji će odmjeriti snage 28. listopada u saudijskom Rijadu. Iako je borilačka publika poprilično polarizirana oko tog okršaja i različiti su pogledi na isti, neprijeporno je da se radi o jednom od najiščekivanijih borilačkih događaja u 2023. godini kojeg će velika većina ispratiti s popriličnim zanimanjem. U četvrtak je održana i prva press konferencija povodom nadolazećeg obračuna, a svjedočili smo i sučeljavanju "Gypsy Kinga" i "Predatora". Priča se, dakle, sve više zahuktava, a zanimljiv je "outfit" za kojeg se kamerunski nokauter uoči dolaska na pressicu.

Iako je na spomenutu medijsku konferenciju došao u odijelu, Ngannou je ranije toga dana Londonom hodao obučen u posebno dizajniranu majicu, a kojom je Furyju poslao prijeteću poruku i iskazao svoj stav o tome kako očekuje da će završiti njihov međusobni sraz. Francis je, naime, nosio majicu na kojoj je bio otisnut kadar iz Furyjeve prve borbe (prosinac 2018.) s Deontayem Wilderom koji prikazuje britanskog teškaša kako leži na podu uslijed (drugog) nokdauna kojeg je doživio u 12. rundi. Ispod navedenog "printa", stajao je "hashtag" FuryNgannou i datum održavanja borbe. Predmetnu majicu možete pogledati u nastavku.

Hoće li se Ngannouova predviđanja ostvariti ili će ipak Fury, kao što najveći dio borilačke javnosti očekuje, održati boksačku lekciju bivšem UFC-ovom prvaku, saznat ćemo za sedam tjedana. U svakom slučaju, Francis je bio domišljat po pitanju "trollanja" svog sljedećeg protivnika.

Linker
29. rujan 2024 12:01