Ostalo

Jake Paul traži dokaz da Bisping nije pod ugovorom, Michael poručio: ‘Ne bih ti dao niti uzorak mokraće‘

Michael Bisping

 Kieran Cleeves/PA Images/Profimedia
Marvin Vettori i Anthony Smith također su se oglasili na Paulove prozivke

Iako YouTubera Jakea Paula mnogi ismijavaju jer je odlučio prozivati Michaela Bispinga koji se nije borio od kraja 2017. godine te se umirovio zbog serije ozljeda i problema s okom, Jake ne odustaje.

''Bisping, objavi legalni dokaz da nisi pod ugovor s UFC-om i ja ću ti poslati ugovor (za naš meč). Umirovio si se 2017. godine, a Dana (White) te i dalje drži za jaja. Borit ćemo se tamo gdje ti ja kažem da se borimo.'', poruka je Jakea Paula na Twitteru, nakon što mu je Bisping prije nekoliko dana poručio da pošalje ugovor ako je uistinu zainteresiran.

Dojam je kako bi i Bisping unatoč svemu nabrojanom, rado odradio taj meč, jer konstantno odgovara na Paulove prozivke i daje mu dodatnu pažnju. Niti ovaj put nismo dugo čekali na odgovor ''Counta''.

Jake 'The Pretender' Paul, prvo si govorio da prihvatim borbu, onda si tražio da ti pokažem dokaz da mogu dobiti licencu, a sada tražiš da ti dokažem kako nisam pod ugovorom. Prijatelju, ne bih ti dao niti uzorak mokraće. Jednostavno prihvati borbu protiv Andersona Silve, za koju znam da ti je ponuđena. Jake??'', nova je poruka Michaela Bispinga za Jakea Paula.

Što se Andersona Silve tiče, mnogi prozivaju Jakea jer konstantno izbjegava to ime. 47-godišnji Brazilac daleko je od svog vrhunca, ali time se samo dodatno uklapa u profil boraca s kakvima se Paul preferira boriti. Ali za razliku od Bispinga, Silva je i dalje aktivan borac, a čak se i posvetio boksu. Hoće li se Paul odvažiti na ugovaranje meča protiv Silve, vrijeme će pokazati.

Prozivanjem Bispinga, Paul je naljutio dvojicu aktivnih UFC-ovih boraca i Bispingovih prijatelja. Anthony Smith sve češće vodi podcaste s Bispingom, a YouTuberu je poručio:

''Možemo nastaviti igrati ovu je**nu igru s njime, ali on ne želi igrati. On (Jake Paul) napada tipa (Bispinga) koji je ostvario sve uspjehe svijeta, a zatim se povukao, ali bi ga i dalje pobijedio. Ja ću reći da, nabavit ću licencu i prebit ću ga (Jakea Paula) u bilo kojem sportu. On se ne usudi izgovoriti moje ime. Činjenice.'', bio je ''tvit'' napisan od strane ''Lionhearta'', a Marvin Vettori također se oglasio.

''Jake Paul, pusti 'OG-a' na miru. Poštovao sam te na neki način, kako si ušao u sve ovo itd. Ali sada treniraš dulje od četiri godine? Vrijeme je da se dokažeš, a ja sam tu.'', poručio je Vettori.

Jake Paul realno ima dugačku listu potencijalnih protivnika i doslovno može birati s kime će se obračunati. Svi znamo kako to neće biti borci na vrhuncu snage kao što su Vettori ili Smith, no Anderson Silva bio bi savršen odabir za sve uključene strane.

Linker
02. srpanj 2024 07:42