K1 i Boks

(VIDEO) ‘Ovo je neka druga razina, Guy Ritchie bio bi ponosan‘: Pogledajte novu odličnu najavu ovotjednog boksačkog spektakla

Filip Hrgović

 Screenshot (youtube, Matchroom Boxing)
Boksački fanovi sve su oduševljeniji onim što Saudijci rade za ovaj sport

Redovno pišemo o Saudijcima i njihovom preuzimanju boksačkog tržišta. General Authority Entertainment organizacija predvođena Turkijem Alalshikhom radi fantastične stvari za svjetski boks, a ovaj vikend donosi dodatno pomicanje granica.

Čeka nas specifičan boksački event koji će ponuditi okršaj dvaju timova, odnosno dvaju promotorskih kuća. Na jednoj strani naći će se petorica boksača koji će predstavljati Quensberry Promotions, dok će ostalih pet boksača braniti boje Matchroom Boxinga.

‘‘30 godina rivalstva, poraz nije opcija.‘‘, riječi su kojima je Eddie Hearn ukratko opisao što donosi okršaj između njegovog Matchrooma i Quensberryja koji vodi Frank Warren.

Dvojica trenutno najpopularnijih boksačkih promotora na svijetu odabrali su petoricu kandidata i nakon pet odrađenih mečeva, dobit ćemo ukupnog pobjednika. Pobjeda na bodove donosi jedan bod, dva boda dobiva tim čiji boksač slavi prekidom, a pobjede kapetana donose udvostručene bodove.

Eddie Hearn odabrao je Deontayja Wildera kao kapetana svog tima, dok se Warren odlučio za Hamzaha Sheeraza. Wildera čeka meč protiv Zhileija Zhanga, dok će Sheeraz poduplavanje bodova tražiti protiv Austina Williamsa.

Ova spektakularna priredba na rasporedu je u subotu (1.6.) navečer, a dio obračuna bit će i naš Filip Hrgović. ‘‘El Animal‘‘ predstavljat će Matchroom Boxing, a Daniel Dubois boksač je kojeg Frank Warren šalje u okršaj s našim Hrgovićem.

‘‘Dubois je dobar borac, ali nije na mojoj razini. Pobijedit ću ga na spektakularan način.‘‘, poručuje Hrgović u najnovijoj najavi ovog eventa, dok se Eddie Hearn nadovezao:

‘‘Jedan od najpodcjenjenijih teškaša na svijetu. Kad primite udarac u bradu od strane ‘El Animala‘, sve će vam biti jasno‘‘

Tu dolazimo do spomenute najave. Sinoć je objavljena najnovija najava Quensberry vs. Matchroom, 5 vs. 5 eventa, a produkcija ove najave oduševila je fanove boksa.

‘‘Promotivni video je na nekoj drugoj razini. Guy Ritchie bio bi ponosan.‘‘, napisao je jedan od fanova navodeći Ritchieja, jednog od najpoznatijih svjetskih filmskih redatelja.

‘‘Gledajte, možete reći što god želite o Saudijcima i njihovim razlozima zbog kojih rade sve ovo. Ali kakva je privilegija da su odabrali boks. Ovo je idiličan period u boksu, uživajte i cijenite to.‘‘, još je jedan od brojnih komentara oduševljenja.

Gotovo svi komentari zapravo su pozitivni, a što je toliko oduševilo fanove, pogledajte u videu ispod ovog teksta!

Linker
30. svibanj 2024 15:56