K1 i Boks

(VIDEO) Napeto između Gervonte Davisa i Franka Martina, Martin poručio: ‘Svi su za njega, ali šokirat ću je**ni svijet!‘

Gervonta Davis i Frank Martin

 Mikael Ona/Zuma Press/Profimedia
Na samom sučeljavanju koje se održalo jučer navečer, boksači su žustro raspravljali licem u lice te je osiguranje moralo dobro paziti da ne dođe do nekog incidenta

Noćas će ljubitelji boksa posebno uživati, a očekuje nas novi nastup Gervonte Davisa. ‘‘Tank‘‘ će noćas protiv neporaženog Franka Martina braniti svoju WBA titulu u lakoj kategoriji, a bit će ovo ujedno i najveća scena na kojoj se Martin do sada borio. Je li spreman za ovo, saznat ćemo noćas.

Ono što je svakako sigurno, barem sudeći prema medijskim istupima pred kamerama ovaj tjedan, jest da Martin ne dolazi pasti. Sinoć su boksači na press konferenciji imali podosta napeto sučeljavanje, nakon čega je Martin imao snažnu poruku za prvaka:

‘‘Imam osjećaj da on jedino ima kulturu iza sebe. Osjećam da njega podupiru svi sportaši, reperi, cijela rap industrija i boksački svijet. Mislim, on i jest pojava, još uz poguranac koji ima od Floyda Mayweathera iza sebe, sve to igra ulogu u tome što on jest‘‘, rekao je Martin za BoxingScene.

‘‘Ispred sebe ima tipa koji ovo sranje želi toliko jako, koji je do ovoga došao težim putem. Sada je napokon dočekao svoju priliku, svoj trenutak. Doći ću tamo i šokirat ću je**ni svijet. Stvar kod mene jest ta što se ja samo želim boriti, ali ako uspijevam ući mu pod kožu, to je za mene prirodno‘‘, dodao je.

Na samom sučeljavanju koje se održalo jučer navečer, boksači su žustro raspravljali licem u lice te je osiguranje moralo dobro paziti da ne dođe do nekog incidenta. Video je ispod članka, a nama samo preostaje čekati i vidjeti može li Martin uistinu šokirati svijet i srušiti velikog ‘‘Tanka‘‘. Uživajte u sučeljavanju:

Linker
15. lipanj 2024 08:08