K1 i Boks

Ukrajinski boksač smatra da će Fury još gore proći u revanšu: ‘Bolje mu je bilo da se bori protiv Anthonyja Joshue‘

Tyson Fury

 FAYEZ NURELDINE Afp
Ranije ovog tjedna Fury je snimljen kako ga pijanog iznose iz noćnog kluba te je poslije puzao po pločniku, tako da za sad ne miriše na dobro

Oleksandr Gvozdyk boksač je koji vrlo dobro poznaje apsolutnog prvaka Usyka. Bio je on član ukrajinske boksačke reprezentacije one slavne 2012. godine kada su u njoj bili i Usyk i Lomachenko, tako da on s Usykom ima više iskustva nego što smo svi mi mogli vidjeti na malim ekranima u mečevima.

Revanš između Usyka i Furyja zakazan je za dvanaesti mjesec ove godine, točnije 21.12., a gore spomenuti Gvozdyk vjeruje da će revanš proći još gore za Furyja. Prvi meč je bio blizak, no on smatra kako ćemo u drugom vidjeti potpunu dominaciju Usyka:

‘‘Mislim da će revanš biti još gori za Furyja. Ja poznajem Usyka – jednom kada vas on uhvati, neće vas pustiti. Usyk će u tom meču imati još više samopouzdanja. Furyju bi bilo bolje da se bori protiv Anthonyja Joshue‘‘, započeo je Gvozdyk, pa nastavio:

‘‘U prvoj je borbi imao jednostavno briljantan nastup. Pobijedio je Furyja svugdje, i u ringu i van njega. Fury voli igrati mentalne igrice; u ovom slučaju, dogodilo mu se baš suprotno. Mislim da je Usyk njemu ušao u glavu, nisam vidio samopouzdanog Furyja kao obično. Protiv Usyka je pokušavao učiniti isto, no u očima i pokretima mu se vidjelo da je nervozan i drugačiji. Čak je i u ringu bio nervozan.‘‘

Ostaje nam za vidjeti kakav će se Fury pojaviti u dvanaestom mjesecu. Ranije ovog tjedna je snimljen kako ga pijanog iznose iz noćnog kluba te je poslije puzao po pločniku, tako da za sad ne miriše na dobro. No, ukoliko se netko zna vratiti, onda je to Fury.

Linker
21. lipanj 2024 17:00