K1 i Boks

Luka Pratljačić dominantnom izvedbom otvorio turnir u Bangkoku! Svladao predstavnika Mauricijusa i prošao u osminu finala!

Luka Pratljačić

 DRAGANA STJEPANOVIC Hbs
Luka je u prvom kolu bio slobodan, a sada ga nakon ove odlične pobjede očekuje predstavnik Ukrajine

Kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u Parizu trenutno se održava u Bangkoku, a danas su na rasporedu nastupi dvoje naših predstavnika. Prvi na redu je bio teškaš Luka Pratljačić, kojemu je ovo bio prvi nastup na ovom kvalifikacijskom turniru. Sara Beram je na rasporedu nešto kasnije danas, a sada vam donosimo rezultate Lukinog meča!

Danas se na spomenutom kvalifikacijskom turniru u Bangkogku Pratljačić borio protiv predstavnika Mauricijusa, Josepha Kennedyja St. Pierrea. Iskusni je to teškaš koji se na Olimpijskim igrama u Riju 2016. također borio, a ima iskustva i u profesionalnim mečevima.

Luka Pratljačić ga je dominantno svladao jednoglasnom odlukom sudaca u sve tri runde, a pobjeda ga je plasirala u osminu finala. Luka sada ima puna dva dana za odmor i oporavak, a u osmini finala ga čeka predstavnik Ukrajine, Dmytar Lovchynsky. Taj meč je na rasporedu ove subote, 1. lipnja, a ne sumnjamo da će i u njemu Luka briljirati kao i u ovoj dominantnoj izvedbi danas.

Luka je spomenutog ukrajinskog predstavnika ove godine već jednom pobijedio, i to na prvom svjetskom kvalifikacijskom turniru u Busto Arsiziju. Ukrajinac je u prvom meču na ovom turniru u Bangkoku svladao predstavnika Nigerije, a meč protiv Luke će mu sigurno biti dosta teži.

Čestitamo Luki i njegovom treneru Mateju Matkoviću, a sada očekujemo nastup Sare Beram koji će na rasporedu biti tokom današnjeg popodneva. Luka, bravo, Sara, sretno!

Linker
14. lipanj 2024 10:25