K1 i Boks

Cory Sandhagen odlučio je biti vitez, pročitajte što je poručio svom protivniku Umaru Nurmagomedovu nakon borbe

Cory Sandhagen vs. Umar Nurmagomedov

 UFC ZUFFA LTD. SCREENSHOT
’Sandman’ ovim je potezom pokazao da se ne radi samo o kvalitetnom borcu, već i o kvalitetnoj osobi

Cory Sandhagen na viteški je način odao priznanje Umara Nurmagomedovu.

Dugogodišnji izazivač u bantam kategoriji Cory Sandhagen izgubio je u tijesnoj borbi protiv Umara Nurmagomedova u glavnoj borbi UFC-a u Abu Dhabiju, čime su njegovi planovi za napad na naslov prvaka ponovno odgođeni. Sandhagen je ušao u borbu s tri uzastopne pobjede, uključujući trijumf nad nedavnim izazivačem za naslov, Marlonom Verom, ali poraz od Nurmagomedova vjerojatno ga sada vraća u sredinu poretka.

Nedugo nakon završetka UFC-a u Abu Dhabiju, Sandhagen se oglasio putem društvenih mreža. "Težak sport", napisao je Sandhagen u opisu. "Umar je zaista svjetska klasa - bila mi je čast boriti se s jednim od najboljih na svijetu. Čestitam njemu."

"Nastavit ću se poboljšavati, kao što uvijek radim. Hvala vam na podršci. Volim vas, ljudi."

Nurmagomedov je ovom pobjedom poboljšao svoj omjer na 18-0, od čega je šest pobjeda ostvario pod okriljem UFC-a. Nakon borbe, pozvao je pobjednika glavnog događaja UFC-a 306 14. rujna, gdje će se za naslov prvaka bantam kategorije suočiti Sean O’Malley i Merab Dvalishvili. Sandhagen se ranije natjecao za privremeni naslov na UFC-u 267, gdje je izgubio u uzbudljivoj borbi od Rusa Petra Yana. Njegov UFC omjer trenutno iznosi 10-4.

Linker
09. rujan 2024 18:59