Spavanje nikad nije bilo slađe: saznajte tko je nova Dormeo spavalica

Dormeo

 Mirna Marić

26. rujna 2024. u svečanom okruženju zagrebačkog City Centra One East, Dormeo® brend ponovno je dokazao svoju posvećenost kvalitetnom snu i inovacijama u industriji udobnosti spavanja, proglašavajući novu pobjednicu natječaja "Dormeo® posao iz snova". U srcu događaja, prepunog uzbuđenja i pozitivne energije, studentica Ivana Faletar ponosno je preuzela titulu Dormeo® spavalice, nakon što je briljirala u konkurenciji od gotovo 9 tisuća prijavljenih kandidata.

image

Dormeo

MIRNA MARIC

Program je vodila Katarina Moškatelo, poznata po svom prepoznatljivom glasu i šarmu, a događaj su uveličali brojni poznati uzvanici. Među njima su se našli i Luka Bulić, jedan od omiljenih domaćih komičara, kao i popularne influencerice Sonja Švajhler, Marina Karatović Mišura i Morena Pavić koji su bili ambasadori projekta od samog početka. Ovi poznati gosti dodatno su doprinijeli svečanom ugođaju, a pažljivo odabrani catering omogućio je da svi uživaju u vrhunskim delicijama tijekom cijelog eventa.

image

Dormeo

Mirna Marić

Ivana Faletar oduševila je stručni žiri svojim vedrim duhom, autentičnošću i toplom energijom koja savršeno odražava vrijednosti Dormeo® brenda. Natječaj "Dormeo® posao iz snova", koji je trajao od 26. kolovoza do 9. rujna 2024., pozvao je kandidate da odgovore na izazovno pitanje: „Zašto si baš ti idealan kandidat za posao iz snova?“. Ivanin jedinstveni odgovor, u kojem je opisala svoju duboku povezanost s madracima, jastucima i dekama, osvojio je simpatije tima.

image

Dormeo

Mirna Marić

„Spavanje je moj talent,“ izjavila je Ivana, „Osjećam energiju madraca, jastuka i deka. Razumijem koliko im je važno da ih se tretira s pažnjom i ljubavlju te koliko oni mogu uzvratiti pružajući savršenu udobnost. Biti Dormeo Spavalica znači pretvoriti spavanje u pravu umjetnost.”

image

Dormeo

Mirna Marić

Svi okupljeni mogli su uživati u isprobavanju najboljih Dormeo® madraca i jastuka, a oni sretne ruke su osvojili i neke vrijedne nagrade. Ovaj događaj nije bio samo proslava novog Dormeo® posla iz snova, već i prilika za okupljanje ljudi koji vjeruju u važnost kvalitetnog sna i brigu o sebi.

image

Dormeo

Mirna Marić

Prije deset godina, Dormeo® je na tržište lansirao inovativne madrace s jedinstvenim Octaspring® oprugama, koji su zahvaljujući svojoj jedinstvenoj 3D prilagodljivosti, 8 puta većoj prozračnosti i visokim ekološkim standardima promijenili način na koji doživljavamo udobnost i potporu tijekom sna. Sada, deset godina kasnije, Dormeo® nastavlja pomicati granice u industriji predstavljanjem nove inovacije – Dormeo® DNA madraca. Riječ je o prvim personaliziranim madracima, prilagođenima individualnim mjerama tijela i navikama spavanja korisnika, čime Dormeo® ponovno diže ljestvicu i potvrđuje svoju ulogu lidera inovacija u svijetu lijepih snova.

image

Dormeo

Mirna Marić

Posebno se ponosi lojalnošću svojih kupaca koji mu već 22 godine poklanjaju povjerenje i za koje je Dormeo® pravi sinonim za udobnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 16:17