VILA ENA NA MAKARSKOJ RIVIJERI

Gušti su gušti... u lijepoj kamenoj kući

U malom primorskome mjestu Podgora, udaljenom samo nekoliko minuta od Makarske, pronašli smo divan objekt koji svojom arhitekturom, dizajnom i ambijentom u posjetiteljima budi posebne emocije

INFO: vila za odmor Ena
LOKACIJA: Podgora
KVADRATURA: 150 m2
KAPACITET: 8 osoba
CIJENA: 480 €
AGENCIJA: Adriagate, www.adriagate.com

Vila Ena smještena je na Makarskoj rivijeri, u malom primorskom mjestu Podgora, samo nekoliko minuta vožnje udaljena od popularne turističke destinacije Makarske. Podgora je posebno mjesto zbog spoja Jadranskog mora i planine Biokovo koji će u svakom posjetitelju pobuditi posebne emocije.

Kamena kuća, moderno uređenje i očaravajući pogled na more pružaju idealne uvjete za potpuno opuštanje. Tri sobe s bračnim krevetima i dva pomoćna ležaja u dnevnom boravku čine ovu vilu idealnom za osam osoba. Svaka od soba ima svoju tuš-kabinu i WC. Sobe su uređene moderno i prozračno, s nježnom paletom boja. Moderno uređena kuhinja u potpunosti je opremljena, a u istoj prostoriji se nalaze i blagovaonica te dnevni boravak tako da se prostor može pohvaliti open-space konceptom. Klimatizacija je besplatna i dostupna u svim prostorijama vile. Na raspolaganju su perilica suđa i rublja, aparat za kavu, dječji krevetić, besplatni internet i televizor sa satelitskim programom.

U vilu Ena dobrodošli su i kućni ljubimci uz prethodnu najavu. Ipak, najbolji dio vile Ena su njezini vanjski prostori. Svi zidovi i podovi obloženi su kamenom, a potpuni mediteranski ugođaj postignut je brojnim detaljima kao što su kamene klupe i autohtone sorte bilja. Svaki kutak skriva poneki lijep detalj. Pomno uređena okućnica upotpunjena je velikim bazenom s kojega se pruža prekrasan pogled na more i prirodu. Kako bi gosti neometano uživali na suncu, pokraj bazena smještene su ležaljke, kao i garnitura za sjedenje.

Čarobne ljetne večeri najbolje je provesti upravo na vanjskim površinama kuće, uživajući u mediteranskom ugođaju, spravljajući ukusna jela na roštilju uz čašu domaćeg vina koje je najbolje nabaviti od lokalnih proizvođača. Centar mjesta Podgora, kao i najbliži restoran, kafić i trgovina udaljeni su oko kilometar. Kupanje u kristalno čistome moru i uživanje u sunčanju na šljunku su također nadomak vile Ena, najbliža plaža udaljena je tek nešto manje od kilometra. Ono što je potrebno posebno istaknuti je veličanstven pogled na more koji se pruža iz ove savršeno locirane kuće.

Foto: Adriagate

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 18:35