MALI PARIŠKI DRAGULJ

Elegantan obiteljski dom

 

Dobre stvari dolaze u malim pakiranjima, baš poput ovog pariškog stana iza kojeg stoje dizajneri interijera Manuel i Agnes Bonnemazou Cambus iz studija Element.

Kako urediti stan veličine 50 četvornih metara s neadekvatnim rasporedom prostorija? Ako nas pitate, najbolje je potražiti stručnu pomoć. Baš kao što su učinili vlasnici ovog stana veličine 50 četvornih metara, kako bi maksimalno iskoristili potencijal skriven iza loše organiziranog tlocrta. Dizajneri su svaki centimetar stana optimizirali i prilagodili novim vlasnicima, koji su željeli dosta skrivenog prostora za pohranu stvari, ugodan i moderan dom.

Novi tlocrt uključuje manji broj soba od izvornog, a sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje s malim blagovaonskim stolom, spavaće sobe, kupaonice te dječje sobe u kojoj je smješten radni kutak.

Maksimalnu iskoristivost prostora dizajneri su dobili namještajem izrađenim po mjeri te paletom boja u rasponu od ljubičaste i plave do sive boje, koje su dale dubinu prostoru, a konačan rezultat je ovaj super šik stan.

Izvor: aucoindumonde

Foto: Nicolas Mathéus

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 09:29