KUHAČE & VINO

Poznata splitska chefica otvara vrata svoje kuhinje i otkriva tajne domaće tjestenine, rižota, drugačijih umaka...

Sandra će vas između ostaloga podučiti kako skuhati genijalni rižoto te kako s jednostavnim, a vizualno primamljivim zalogajima oduševiti svoje goste

Svakog utorka kada je restoran Zora bila by Sandra & Dane zatvoren, u periodu od 14. siječnja do 15. travnja, tamo će se održavati gastro radionice KUHAČE & VINO na kojima ćete moći naučiti raditi domaću tjesteninu i jednostavne i malo modernije kombinacije umaka za jela od tjestenine.

image
Zora Bila/

Sandra će vas podučiti i kako skuhati genijalni rižoto te kako s jednostavnim, a vizualno primamljivim zalogajima oduševiti svoje goste.

image
Zora Bila/

Poznata splitska chefica podijelit će svoja znanja i tehnike za pripremu jela od ribe, mesa, povrća, ali i kada je u pitanju nešto slatko.

Dane Tahirović bit će domaćin, navode, zadužen za odabir vina kako bi saznali sve o sparivanju ali i ponešto o aperitivima, KUHAČE & VINO uključuju jednodnevnu radionicu, aktivno sudjelovanje u pripremi namirnica, edukaciju o načinu pripreme, konzumaciju pripremljene hrane, vina i ostalih pića, kao i popuste na idući posjet te radionicu.

Broj polaznika je ograničen, a cijena radionice iznosi 70 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. prosinac 2024 11:15