Ljubitelji dobre hrane, novih okusa i provjerenih recepata svake godine s nestrpljenjem iščekuju najslasniji tjedan u godini, onaj u kojemu se održava Tjedan restorana. Stoga će mnoge među njima razveseliti vijest kako se ovogodišnjem, 26. Tjednu restorana priključilo 11 novih.
Od Zagreba, preko Varaždina i Osijeka, do Splita i Trogira, ovo su novi restorani na listi:
- Alternativa Bistro, Vlaška 35, 10000 Zagreb
- Banus, Trg Kralja Petra Krešimira IV/12, Varaždin
- Bistro Familija, Trakoščanska 24, Varaždin
- Bocca di Lupo, Josipa Seissla 68, Zagreb
- Botanist, Remetinečka cesta 101, Zagreb
- Bulart 1887, Ul. Franje Kuhača 04, Osijek
- Konoba Varoš, Ban Mladenova 7, Split
- Kvatrić, Maksimirska 9, Zagreb
- Mare, Lučica 11, Trogir
- Rocco - Hotel Cvita, Mihanovićeva 42 F, Split
- Štacija, Šetalište Miljenka i Dobrile 34, 21215 Kaštel Lukšić
Tjedan restorana traje do nedjelje 2. travnja, a cijene za ručak od tri slijeda su 14, odnosno 17 eura, dok su za večeru u tri slijeda 14, 17 ili 20 eura, koliko stoji najskuplji meni. Treba spomenuti i kako se proteklih godina uz mesni i riblji, na većini jelovnika restorana koji sudjeluju nalaze i vegetarijanski meniji, pa će svatko pronaći nešto za sebe.
I ove godine, kao i prijašnjih, možete slikati hranu i atmosferu za vrijeme Tjedna restorana, označiti ih s hashtagom #TRklik uz naziv restorana i jela te osvojiti ručak ili večeru za dvoje u restoranu po izboru.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....