26. po redu

Počeo je najslasniji tjedan: Priključilo mu se 11 novih imena, a znamo i cijene

 Tjedan Restorana/Instagram
Za ručak od tri slijeda izdvojit ćete 14 ili 17 eura, a za najskuplju večeru 20 eura

Ljubitelji dobre hrane, novih okusa i provjerenih recepata svake godine s nestrpljenjem iščekuju najslasniji tjedan u godini, onaj u kojemu se održava Tjedan restorana. Stoga će mnoge među njima razveseliti vijest kako se ovogodišnjem, 26. Tjednu restorana priključilo 11 novih.

Od Zagreba, preko Varaždina i Osijeka, do Splita i Trogira, ovo su novi restorani na listi:

  • Alternativa Bistro, Vlaška 35, 10000 Zagreb
  • Banus, Trg Kralja Petra Krešimira IV/12, Varaždin
  • Bistro Familija, Trakoščanska 24, Varaždin
  • Bocca di Lupo, Josipa Seissla 68, Zagreb
  • Botanist, Remetinečka cesta 101, Zagreb
  • Bulart 1887, Ul. Franje Kuhača 04, Osijek
  • Konoba Varoš, Ban Mladenova 7, Split
  • Kvatrić, Maksimirska 9, Zagreb
  • Mare, Lučica 11, Trogir
  • Rocco - Hotel Cvita, Mihanovićeva 42 F, Split
  • Štacija, Šetalište Miljenka i Dobrile 34, 21215 Kaštel Lukšić

Tjedan restorana traje do nedjelje 2. travnja, a cijene za ručak od tri slijeda su 14, odnosno 17 eura, dok su za večeru u tri slijeda 14, 17 ili 20 eura, koliko stoji najskuplji meni. Treba spomenuti i kako se proteklih godina uz mesni i riblji, na većini jelovnika restorana koji sudjeluju nalaze i vegetarijanski meniji, pa će svatko pronaći nešto za sebe.

I ove godine, kao i prijašnjih, možete slikati hranu i atmosferu za vrijeme Tjedna restorana, označiti ih s hashtagom #TRklik uz naziv restorana i jela te osvojiti ručak ili večeru za dvoje u restoranu po izboru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2024 02:11