![Marija Žuvela](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/07/k_36189960_640.jpg)
Malo krekera, svježih kiflica ili komadići prepečenog kruha uz ovaj umak čine pravi blockbuster za grickanje!
Trebat će vam:
500 g pelata 5 žlica ljutenice svježe sjeckani peršin sol i papar 2 češnja češnjaka 2 žlice limunovog soka |
![Fresh Salsa with Tortilla Chips on a rustic wooden background](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/10/13/16/iStock-497896150.jpg)
Priprema:
Pelate isjeckajte što sitnije možete. Možete se poslužiti i blenderom ili štapnim mikserom. Poslote ih i popaprite. Dodajte ljutenicu, zatim peršin, protisnuti češnjak i limunov sok. Sve još jendom dobro izmješajte.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....