Massimo Bottura, jedan od najboljih i najpoznatijih svjetskih kuhara, nakon Dubaija dovodi svoj popularni talijanski restoran Torno Subito u centar Miamija. Prema najavi, otvorit će ga ovog proljeća na krovu Julia & Henry‘s sedmerokatnice. Restoran Torno Subito, koji je nedavno dobio Michelinovu zvjezdicu, ležerniji je (i jeftiniji) od Botturine svjetski poznate Osterie Francescane u talijanskoj Modeni, koja se može pohvaliti s tri Michelinove zvjezdice. Međutim, i ovdje se poslužuju mnoga talijanska jela po kojima je Bottura najpoznatiji.
Ispostava Torno Subito u Miamiju bit će slična svom "dvojniku" u Dubaiju te će se u njemu posluživati jela nadahnuta talijanskom rivijerom, poput raviola punjenih mesom od volovskog repa, pizze margarite, janjetine, pa čak i tagliatella al ragu, sličnima onim kakve Bottura služi u legendarnoj Osteriji Francescani, piše eater.
Torno Subito u Miamiju vodit će kuhar Bernardo Paladini, koji je dio tima restorana iz Dubaija gdje je debitirao 2019. Prije toga proveo je sedam godina radeći s Botturom u Osteriji Francescani i njegovoj ležernijoj Franceschetti 58, koja je također smještena u Modeni.
Restoran u Miamiju otvara se u partnerstvu s King Goose Hospitality grupom, koja predvodi projekt Julia & Henry. Inače, Julia & Henry zamišljen je kao mjesto s 20 restorana, među kojima će uz restoran talijanskog chefa biti i restoran chefice Michelle Bernstein, chefa Josea Mendina i Bar Laba.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....