![Ivana Gulin](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/12/17/k_35912015_640.jpg)
Trebat će vam:
1 kg cherry rajčice 4 češnja češnjaka 3 grančice svježe majčine dušice 1 dcl ekstra djevičanskog maslinova ulja 4 jušne žlice ricotte sol, papar |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/7/3/11/salsa paradajz28.jpg)
Priprema:
Rajčice prepolovite, češnjak prignječite nožem (ostavite ga u tom obliku). Na vrućem ekstra djevičanskom maslinovom ulju stavite pržiti cherry rajčice, povremeno ih preokrenite. Kada se rajčica zaprži i pusti sok, dodati češnjak i kratko ga zapržiti, posolite i popaprite i dodajte majčinu dušicu. Na laganoj vatri pirjajte još pet-šest minuta. Malo poškropite maslinovim uljem i stavite na tjesteninu uz komadiće ricotte
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....