Trebat će vam:
4 fileta bijele ribe
200 g krušnih mrvica
1 vezica mladog luka (5 komada)
1 režanj češnjaka
1 jaje
1 žlica limunovog soka
1 žličica svježeg sjeckanog peršina
Sol, papar
Priprema:
Filete ribe najprije posložite na papir za pečenje, začinite ih soli i paprom i pecite oko 15 minuta na 180 stupnjeva. Kada su gotovi, pomoću vilice ih rastavite na komadiće, dodajte im sitno sjeckani luk, sitno sjeckani češnjak, peršin, limunov sok, krušne i jaje. Postepeno dodajte i krušne mrvice dok ne dobijete smjesu od koje možete oblikovati kuglice. Kuglice pecite na tavi na maslinovom ulju dok ne poprime boju.
RIBA PETKOM
Za ove hrskave popečke od bijele ribe trebat će vam svega nekoliko sastojaka
Ovakve popečke možete ubaciti u sendviče ili poslužiti uz omiljeni prilog po želji
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?