Trebat će vam:
250 g svinjske lopatice bez kostiju
250 g svinjske potrbušine
1 glavica češnjaka
240 ml umaka od soje
240 ml kečapa
60 ml soka od limuna
1 žličica sezamova ulja
1 žličica češnjaka u prahu
1 žličica pahuljica crvene paprike
1 prstohvat soli
četvrt žličice papra
50 g smeđeg šećera
Oštrim nožem narežite svinjetinu na komade dužine 2,5 cm i debljine 1 cm. Ostavite malo masnoće na mesu za okus i mekoću. U velikoj zdjeli pomiješajte narezane komade svinjetine sa sastojcima za marinadu: mljevenim češnjakom, soja umakom, kečapom, sokom od limuna, sezamovim uljem, češnjakom u prahu, pahuljicama crvene paprike, soli i paprom. Meso izmasirajte tako da dobro utrljate marinadu. Ostavite u hladnjaku preko noći. Zagrijte grill tavu ili namašćeni roštilj. Marinirane komade svinjetine nataknite na ražnjiće. U lončić prebacite marinadu i reducirajte je na srednje jakoj vatri. Dodajte smeđi šećer i dobro promiješajte. Maknite s vatre i ostavite sa strane. Svinjske ražnjiće stavite izravno na prethodno zagrijane rešetke roštilja ili u grill tavu i pecite sa svake strane po nekoliko minuta. Svako malo premažite ih dobivenim umakom. Kad su gotovi, rubovi će biti malo pougljeni, a sredina bi trebala biti mekana, sočna i pečena. Poslužite uz rižu.