Trebat će vam:
2 konzerve tune
1 vezica mladog luka
1 žličica kapara
300-400 g tjestenine
1 limun
maslinovo ulje
sol i papar
Priprema:
Najprije nasjeckajte sav mladi luk na sitno. Manji dio, oko 2-3 žlice, odvojite za poslije, a ostatak kratko pirjajte na dobro zagrijanom maslinovu ulju. Za to vrijeme neka vam se grije i posoljena voda za tjesteninu. Luku dodajte ocijeđenu tunu, kratko pirjajte i dodajte kapare i sok pola limuna. Dodati možete i limunovu koricu. Začinite soli i paprom te dodajte začinsko bilje po želji. Kad je tjestenina kuhana, prebacite je u tavu s tunom, dodajte malo vode od kuhanja, dobro promiješajte i na kraju dodajte još malo maslinova ulja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....