DOBRA IDEJA

Za brzi ručak napravite tjesteninu s matovilcem i gorgonzolom, trebat će vam 20-ak minuta

 Berislava Picek/Cropix
Brz i jednostavan ručak po receptu naše suradnica Slavice Šagolj. Isprobajte već danas

Trebat će vam:

250 g tjestenine

100 g matovilca

100 g gorgonzole

maslinovo ulje

koštice suncokreta

sezam

2-3 žlice rižinog octa

aceto balsamico crema

sol

Priprema:

Špagete skuhajte prema uputi na pakiranju u puno uzavrele slane vode, procijedite i ohladite.

Matovilac operite ispod mlaza hladne vode te ga osušite kuhinjskim papirom. U veću zdjelu stavite matovilac, špagete, usitnjenu gorgonzolu lagano promiješajte. Dodajte začine, promiješajte. Prije posluživanja dodajte koštice suncokreta i sezam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 13:00