SLASNO I S NOGU

Za brzi ručak napravite jednostavan, kremasti tuna sendvič s kiselim krastavcima i koprom

 Lauripatterson/Getty Images
Izbjegnite kuhanje i za ručak napravite jednostavan sendvič priprema kojeg vam neće oduzeti više od 15-ak minuta

Trebat će vam:

2 velike konzerve tune u vodi

60 g majoneze

170 g narezanih kiselih krastavaca

1 stabljika celera

1 žličica suhog kopra

1 žličica svježeg ili suhog peršina

3 žlice soka od limuna

2 žlice maslinovog ulja

sol

papar

peciva

2 rajčice

malo zelene salate

Priprema:

Ocijedite tunjevinu, stavite je u zdjelu srednje veličine i vilicom je izradite dok ne dobijete komadiće. Dodajte majonezu, kisele krastavce, celer, zeleni luk, kopar, peršin, limunov sok i ulje. Začinite po ukusu solju i paprom i dobro sjedinite. Kušajte i po potrebi prilagodite sve začine svojim željama. Podijelite salatu od tunjevine na donje polovice peciva, dodajte malo rajčice narezane na kriške i zelene salate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 04:21