''Ajde navratite do nas ove nedjelje na ručak”, rekao mi je kratko Ivica Propadalo. Nekadašnji inženjer u Ini, koji je već toliko dugo samostalni umjetnik da više ni ne pamti dane u uredu i na terenu; slikar i grafičar, scenograf, pravi genij za interijere i - naravno - doživotni basist Teške industrije koja već godinama živi novu mladost. “Što spremate?”, zapitao sam. “Krivo ti je pitanje”, odgovorio je kroz smijeh. “Moraš nas upitati ‘kaj, ča, bre, bona kuhaš’?”. Evo što!
SAMO DOMAĆE
U KUHINJI S IVICOM PROPADALOM: Čačanska gica prasica, komisbrot i Gabon torta kakve niste jeli do sada!
U domu Ivice Propadala i njegove supruge Dragane na nedjeljnoj se trpezi nađu jela tipična za regije u kojima su živjeli, ali i grad Zagreb u kojemu je njihova baza.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....