Trebat će vam:
200 g špinata
2 velike breskve
1 avokado
pola manjeg crvenog luka
100 g feta sira
šaka oraha
3 žlice maslinovog ulja
3 žlice balzamičnog octa
1 režanj češnjaka
pola žličice dijon senfa
žlica meda po želji
sol i papar
Priprema:
U zdjeli pomiješajte balzamični ocat, maslinovo ulje, mljeveni češnjak, dijon te sol i papar pa stavite sa strane. Probajte pa dodajte med po želji. U veliku zdjelu dodajte špinat. Prelijte željenom količinom balzamičnog preljeva i promiješajte da se sjedini. Zagrijte na srednje jakoj vatri grill tavu pa kratko zapecite kriške breskve, tek toliko da se blago karameliziraju. Ubacite u salatu pripremljene kriške, dodajte avokado narezan na kockice, crveni luk, kockice feta sira i tostirane orahe. Pažljivo promiješajte i poslužite odmah.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....