Trebat će vam:
300 g otkoštene piletine
2 mrkve
1 manja brokula ili pola veće glavice
1 glavica luka
3 režnja češnjaka
1 komadić đumbira
4 žlice soja sos
1 žlica meda
mladi luk
čili papričica
sol i papar
rezanci
Priprema:
Piletinu nasjeckajte na trakice. Isto napravite i s mrkvom i lukom, a brokulu razlomite na cvjetove. Češnjak i đumbir usitnite. U posudu najprije stavite piletinu, soja sos i med, dodajte đumbir i češnjak pa pustite da stoji pola sata. Sve bacite na tavu i pirjajte 4-5 minuta. Dodajte mrkvu, brokulu i luk pa kuhajte još 10-ak minuta. Dodajte i češnjak. Po potrebi dodajte još malo tekućine (vode, temeljca, soja sosa...), a zatim sve začinite soli i paprom. Rezance skuhajte i na kraju ih umiješajte u piletinu i povrće. Pospite mladim lukom i čilijem te poslužite.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....