Trebat će vam:
250 g tjestenine/rezanaca
500 g šparoga
200 g lisnatog kelja
1 manja tikvica
50 g kapara
3 žlice pesta od bosiljka
prstohvat češnjaka u granulama
sol
pekanski orasi
Trebat će vam:
Noodlese uronite u vruću slanu vodu i kuhajte oko pet minuta. Ocijedite ih, dodajte žlicu maslinova ulja, promiješajte i pustite da se ohlade.
Tikvice ogulite, naribajte na krupni ribež i kratko popržite na maslinovom ulju. Šparoge kratko blanširajte u vodi kao i listove kelja. U zdjelu stavite skuhanu tjesteninu, dodajte pesto i tikvice pa promiješajte. Dodajte po želji soli i papra. Na dno zdjele stavite blanširano povrće, dodajte začinjenu tjesteninu, pekanske orahe, češnjak u granulama i svježe začinsko bilje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....