20-minutna tortilja
Priprema: 5 minuta
Kuhanje: 15 minuta
Porcija: 2-4
1 pileća prsa
100 g cheddar sira
1 paprika
1 rajčica
malo čilija u prahu
šaka svježeg peršina
sol i papar
ulje
salata prema želji
4-6 tortilja
Na tavi najprije zagrijte ulje pa dodajte na kockice sjeckanu piletinu. Pirjajte dok ne poprimi boju, a zatim je maknite iz tave. Na istoj masnoći pirjajte sitno sjeckani luk, a zatim dodajte istu takvu papriku. Pirjajte 5 minuta pa ubacite i nasjeckanu rajčicu. Kuhajte još minutu, začinite, vratite piletinu i kuhajte 10-ak minuta. Pretkraj ubacite šaku sjeckanog peršina. Kada je gotovo, maknite iz tave, obrišite je papirnatim ručnikom i u nju stavite tortilju. Po tortilji rasporedite nadjev, pospite ribanim sirom i Poslužite samostalno ili uz umak prema želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....