Sada kada su se temperature napokon spustile, čak je i kiša pala, ohrabrili smo se i upalili pećnicu kako bismo napravili ove slasne mini pizze od tikvica.
Ovog puta zaboravite dizano tijesto, pripremite najveću tikvicu koju ste uspjeli pronaći, narežite je i posolite pa pustite da ispusti višak tekućine, a za to vrijeme pripremite nadjev. Ovaj recept s nama je svojevremeno podijelila Nastasja Chiara Petrić i sami mu se često vraćamo upravo zbog jednostavne pripreme, ali i činjenice da ovo jelo obožava cijela obitelj. Također, dodatan je plus i to što nadjev možete prilagoditi samo svom ukusu. Dodati možete pršut, šunku, hrskavu slaninu ili čak tunu, povrće po želji, a obavezan dodatak je i dobra količina sira. U nastavku ostavljamo recept, a kad ste već upalili pećnicu, razmislite i o pripremi jednostavnog čipsa od tikvica. Provjereno nestaje u trenu.