Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 45 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 500 g svježe tune (bez kostiju i kože)
- 100 g bučinih sjemenki
- 3 žlice tamari sosa
- 1 žlica bučina ulja
- 1 žlica maslinova ulja
- 1 žlica rižina octa
- 100 g dajkona
- 100 g cikle
Priprema
1. korak
Popržite bučine sjemenke 10-ak minuta na tavi, miješajući. Začinite žlicom tamari umaka pa sve lagano izrežite. Isjeckajte tunu na željenu veličinu i sve pomiješajte.
2. korak
Pačji čvarci – narezanu pačju kožu stavite topiti uz povremeno miješanje. Nakon pola sata (ovisno o količini čvaraka) izvadite, sprešate u preši za čvarke, dobro posolite i
popaprite.
3. korak
Dajkon i ciklu narezati na jako tanke ploškice, pa na tanke trakice. Pri posluživanju
staviti i svježi šipak po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....