Sushi skamp roll

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 50 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 200 g riže za sushi
  • 4 lista nori alga
  • 4 velike žlice kavijara
  • 60 g avokada
  • 60 g krastavca

Priprema

1. korak

Skuhamo rižu, najbolje u kuhalu za rižu.Nakon toga je zalijemo japanskim dresingom i ohladimo miješajući. Nakon što je riža pripremljena krećemo s rolanjem sushija.Potreban je mat za rolanje na koji stavljamo algu, na algu rižu, a na rižu kavijar. Nakon toga okrenemo rižu s algom i po sredini napunimo navedenim

sastojcima (avokado,svježi škamp i krastavac),sve to zajedno na kraju zarolamo i izrežemo na komade te serviramo.

Recept pripremila chef kuhinje Ana Strukar, Restaurant Oyster&Sushi bar Bota

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. studeni 2024 22:53