Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 50 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 200 g riže za sushi
- 4 lista nori alga
- 4 velike žlice kavijara
- 60 g avokada
- 60 g krastavca
Priprema
1. korak
Skuhamo rižu, najbolje u kuhalu za rižu.Nakon toga je zalijemo japanskim dresingom i ohladimo miješajući. Nakon što je riža pripremljena krećemo s rolanjem sushija.Potreban je mat za rolanje na koji stavljamo algu, na algu rižu, a na rižu kavijar. Nakon toga okrenemo rižu s algom i po sredini napunimo navedenim
sastojcima (avokado,svježi škamp i krastavac),sve to zajedno na kraju zarolamo i izrežemo na komade te serviramo.
Recept pripremila chef kuhinje Ana Strukar, Restaurant Oyster&Sushi bar Bota
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....