S obzirom na to da ovog tjedna obilježavamo prvi dan jeseni, pripremili smo popis jela koja griju na najslasniji način. Ovotjedni meni tako započinjemo velikom slanom palačinkom iz pećnice i poslužujemo je uz omiljene dodatke, a zatim tjedan nastavljamo sočnom piletinom na salatu i potpuno drugačijim, gustim varivom. Pripremamo ga, naime, od batata i kikirikija. U četvrtak nastavljamo s jednostavnim, a slasnim jelima i radimo zapečeni krumpir s kobasicom i sirom, a petak smo pak rezervirali za omiljenu laganu paštu, onu s plodovima mora. U subotu radimo pogaču od dizanog tijesta s rajčicom i inćunima, a u nedjelju slasnu, sočnu svinjetinu s hrskavom koricom. U nastavku donosimo recepte. Dobar tek!
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
ZAPEČENI KRUMPIR S KOBASICOM I SIROM
PETAK
TJESTENINA S MORSKIM PLODOVIMA
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....