Trebat će vam:
3 manja peciva sa sjemenkama
250 g lignjuna
50 g maslaca
2 žlice maslinovog ulja
češnjak
sok jednog limuna
sol
100 g rikule
Za umak:
100 g kiselog vrhnja
100 g sirnog namaza
žlica svježeg kopra
sol
Priprema:
Lignjune očistite te stavite da se kratko mariniraju u mješavini maslinovog ulja, češnjaka, limunovog soka i malo soli. Ostavite sa strane desetak minuta. U tom vremenu napravite umak. U manju zdjelu stavite sve sastojke i dobro izmiješajte. Rikolu operite i malo osušite kuhinjskim papirom. Kruh kratko tostirajte. Kad ste sve pripremili na grill tavi popržite lignjune sa svake strane po minutu. Na pecivo stavite umak, rikolu, i netom pečene lignjune.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....