![27891905](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2023/02/13/k_27891905_640.jpg)
Trebat će vam:
1 manja butternut tikva
2 šake rukole
100 g feta sira
100 g slanutka
1 žličica slatke crvene paprike
1 limun
sol i papar
maslinovo ulje
ostaci od pečenja ili grilana piletina
Priprema:
Butternut tikvu narežite na manje komade pa je stavite u posudu za pečenje. Začinite je maslinovim uljem, soli i paprom, i pecite je na 200 stupnjeva oko pola sata ili dok ne omekša. Posljednjih 15 minuta dodajte i slanutak koji ste najprije pomiješali sa žlicom maslinova ulja, prstohvatom crvene paprike i malo soli. Rukolu operite, piletinu nasjeckajte na kockice, a feta sir razlomite prstima. Ubacite sve u posudu pa dodajte i pečenu tikvu te slanutak. Začinite maslinovim uljem, limunovim sokom, soli, paprom i začinskim biljem po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....