Trebat će vam:
50 ml ulja
100 g luka
300 g govedine
30 g brašna
crvena paprika
sol i papar
200 g krumpira
100 ml pasirane rajčice
Priprema:
U loncu na ulju popržite usitnjeni luk, dodajte meso koje ste izrezali na kockice, kao i crvenu papriku, sol i papar. Pirjajte meso tako da pusti sok, a kada sok ispari pospite meso brašnom. Pecite dok se ne zažuti, a zatim zalijte sa 100 ml hladne vode, a onda dodajte 250-300 ml tople vode. Kuhajte dok meso ne postane mekano. Krumpir ogulite, izrežite na kockice i kuhajte u zasebnoj posudi u slanoj vodi. Kad je krumpir mekan, ocijedite ga te dodajte u juhu. Dodajte pri kraju pasiranu rajčicu i pustite da provrije.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....