Ražnjići s piletinom i trešnjama

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 25 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 4 pilećih prsa
  • 4 šake trešanja
  • malo ružmarina
  • malo timijana
  • sol
  • papar
  • maslinovo ulje
  • punomasno kiselo vrhnje
  • svježi sir

Priprema

1. korak

Piletinu izrežite na manje komade veličine zalogaja. Posolite i popaprite meso te sitno nasjeckajte ružmarin i pospite ga po piletini zajedno s timijanom. Pokapajte maslinovim uljem. Na ražnjiće stavaljajte komad mesa pa trešnju pa tako redom dok ražnjić ne bude pun. Pecite na roštilju ili grill tavi. Pečene pokapajte maslinovim uljem i poslužite s kremom od sira i vrhnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 20:35