RECEPTI KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI

PUTEVIMA ISTRE: Danas kuhajte po receptima iz najboljih istarskih restorana!

 Goran Šebelić / Hanza Media
Samo dobra hrana!

Zna se da je u Istri koncentriran poveći broj vrhunskih vinara i maslinara. A isto tako i restorana, odnosno ugostitelja i obitelji koje rade na očuvanju i promidžbi svog kraja, svoje gastrotradicije i kulture nudeći ono najbolje od svega što Istra ima. Mi smo nabavili recepte najboljih istarskih restorana!

BATELINA, BANJOLE: Pasticcio od barbuna i blitve sa šafranom

Banjole 240312.
Batelina poznati restoran u Banjolama vlasnika Davida Skoke.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
 Banjole 240312.
Batelina poznati restoran u Banjolama vlasnika Davida Skoke.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

MORGAN, BRTONIGLA: Fuži s pečenim pijetlom

Pula, 210114.
Gostionica Vodnjanka. 
Na fotografiji: fuzi sa sugom.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media

PERGOLA, SAVUDRIJA: Mlaki tartar od lista

SAN ROCCO, BRTONIGLA: Velute od krumpira na posteljici od sipica sa crnim tartufom

Dean Doboković / Hanza Media

MARINA, NOVIGRAD: Tartar od palamide

MONTE, ROVINJ: Brancin s kozicama, jakobovom kapicom i cvjetačom

Rovinj, 150513.
Restoran Monte.
Foto: privatna arhiva restorana Monte
Privatna arhiva restorana Monte / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. prosinac 2024 01:35