![35530259](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/10/20/k_35530259_640.jpg)
Trebat će vam:
10 komada krumpira
1 pakiranje krem sira
2 žlice kiselog vrhnja
200 g topivog sira
1 vezica peršina
3 žlice maslaca
Sol, papar
Maslinovo ulje
Priprema:
Krumpir najprije skuhajte do pola, ohladite ih pa ih prerežite na pola. Izvadite unutrašnjost krumpira i prebacite je u posudu pa joj dodajte krem sir, maslac, dvije žlice ribanog sira i kiselo vrhnje. Dobro promiješajte i začinite soli i paprom. Krumpir napunite dobivenom mješavinom i ubacite u pećnicu na 200 stupnjeva. Pecite oko 20 minuta, izvadite i pospite ostatkom sira pa vratite u pećnicu na još desetak minuta ili dok krumpir ne omekša.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....