![Roštilj, ilustracija](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/11/k_36215449_640.jpg)
Roštiljanje ili gradelanje zahtijeva određeno znanje i iskustvo. Kao prvo, treba se pobrinuti za nabavu kvalitetne namirnice, treba odabrati i napraviti dobru marinadu te znati pravilno ispeći komad mesa ili ribe. Donosimo vam recepte R&B Food-a za odlična rebarca!
Svinjska rebarca u slatkom crvenom umaku
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/4/1/17/1.jpg)
Juneća rebarca s chimichurri umakom
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/4/1/17/1_1.jpg)
Gulaš od rebarca
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/10/27/10/1.jpeg)
Janjeća rebarca u pistacijama
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/4/1/17/1_3.jpg)
Goveđe rebro
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/4/1/17/1_4.jpg)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....