MIRISNO VOĆE IZ PEĆNICE

POČASTITE SE NESVAKIDAŠNJOM POSLASTICOM: Napravite pečeni grejp s jogurtom!

 Mario Kučera
Ako se volite počastiti nesvakidašnjim i aromatičnim poslasticama iskušajte ovaj recept koji će vas ugodno iznenaditi!

Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 15 min
Broj osoba: 4

Sastojci:

1 grejp
1 čvrsti jogurt
2 žlice smeđeg šećera
cimet
malo mljevenog đumbira

Mario Kučera

Priprema:

Grejp prepolovite. Smeđi šećer pomiješajte s malo cimeta i mljevenog đumbira. U posudu za pečenje stavite papir za pečenje pa na njega grejp. Na svaku polovicu grejpa rasporedite po jednu žlicu šećera s cimetom i đumbirom. Pecite ga na 220 stupnjeva dok se šećer ne rastopi i grejp ne dobije koricu. Servirajte uz hladan jogurt posut cimetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2024 00:49