![33309945](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/05/05/k_33309945_640.jpg)
Trebat će vam:
4 pileća filea 1 šalica kvinoje mala konzerva crvenoga graha zelena paprika 1 šalica riže 1 mala glavica luka 1 zelena paprika 1 mrkva 2 žlice maslinova ulja |
![Quinoa and Brown Rice Salad with Peppers and Beans-Photographed on Hasselblad H3D2-39mb Camera](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/5/29/10/125641-161182-piletina_s_quinojom_i_rizom.jpg)
Pod mlazom hladne vode isperite kvinoju i stavite je kuhati u slanu vodu. U drugu posudu stavite kuhati rižu. Nasjeckajte luk. Očistite i nasjeckajte mrkvu, očistite i nasjeckajte papriku. Ocijedite grah. U tavici na ulju prepržite luk, dodajte mrkvu i papriku. Kad malo omekšaju, dodajte grah, posolite, popaprite, dodajte ocijeđenu kuhanu kvinoju i rižu. Posolite i popaprite piletinu. Prepržite je na tavici, razrežite i poslažite na tanjur na koji ste rasporedili mješavinu kvinoje, riže i povrća.