![32537965](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/03/06/k_32537965_640.jpg)
150 g pilećih prsa
pola veće crvene paprike
1 veća mrkva
1 veći mladi luk
pola žličice češnjaka u granulama
malo maslinova ulja
sol i papar
1 kockica maslaca
110 g kuskusa
250 ml vode
malo svježeg peršinova lista
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2019/6/17/13/3.jpg)
Piletinu narežite na manje kockice. Mrkvu narežite na tanke štapiće, luk na kolutiće rezane ukoso, papriku na kockice. Na dobro zagrijanoj tavi na malo maslinova ulja popržite meso oko 5 minuta da dobije boju sa svih strana. Dodajte povrće i češnjak u granulama te pržite sve skupa još kratko. Zatim ulijte vodu i stavite maslac, pričekajte da tekućina zakuha, pa s njom prelijte suhi kuskus i poklopite da nabubri oko 5 minuta. Servirajte sa svježe sjeckanim peršinom.