![28358196](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/12/06/k_28358196_640.jpg)
2 - 4 lokarde (količinu prilagodite broju ukućana)
1 - 2 šnite francuza ili bijelog kruha
peršinov list
limunov sok
1 češanj češnjaka
Za umak od kapara:
1 žlica kapara
sok jednog limuna
malo origana
sol
papar
maslinovo ulje
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/3/17/15/jeftina riba 2.jpg)
Očistite lokarde i stavite ih na papir za pečenje u tepsiju za pečenje. Kruh nasjeckajte na sitno i pomiješajte ga s peršinovim listom, nasjeckanim češnjakom i limunovim sokom. Tu smjesu rasporedite po lokardama i sve prelijte maslinovim uljem. Pecite na 180 stupnjevaoko 20 minuta. Za umak od kapara pomiješajte sve sastojke i servirajte ga s pečenom ribom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....