TJEDNI MENI

Ovog tjedna radimo trgance, hrskave kuglice i wok, a kuhamo i gusti gulaš i piletinu u vinu

 Deposit Photos
Na meniju je još i hrskavi oslić s krumpirom i češnjakom te bogato varivo od kelja s kobasicama i grahom

Ovotjedni meni započinjemo jednostavnom domaćom tjesteninom sa sirom za pripremu koje će vam trebati manje od pola sata, nastavljamo jednako brzim wokom, a zatim, sredinom tjedna, uživamo i u bogatom, toplom varivu s keljom i grahom. U četvrtak radimo hrskave kuglice od prosa s povrćem, u petak hrskavog oslića s kuhanim krumpirom i pečenim češnjakom, a subotu pak jedva čekamo zbog gustog gulaša sa svinjetinom, krumpirom i pivom. Na kraju, u nedjelju radimo jedan od naših favorita - bogatu piletinu u svilenkastom umaku od vina, korjenastog povrća i šampinjona. Recepte potražite u nastavku!

PONEDJELJAKb

TRGANCI OD SVJEŽEG SIRA

image
Deposit Photos

UTORAK

WOK S PURETINOM I REZANCIMA

image
Deposit Photos

SRIJEDA

VARIVO S KELJOM, KOBASICAMA I GRAHOM

image
Abc

ČETVRTAK

HRSKAVE KUGLICE OD PROSA

image
Deposit Photos

PETAK

OSLIĆ S KRUMPIROM I ČEŠNJAKOM

image
Deposit Photos

SUBOTA

GULAŠ SA SVINJETINOM, PIVOM I KRUMPIROM

image
Deposit Photos

NEDJELJA

PILETINA U UMAKU OD VINA I KORJENASTOG POVRĆA

image
Deposit Photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:02