Ovog tjedna kuhamo raznovrsno pa su se tako na našem meniju našla jela poput hrskavih popečaka, sočnog složenca i čak dvije brze juhe. Ponedjeljak započinjemo upravo hrskavim popečcima od tikvica kojima smo ovog puta dodali i kukuruz, a nastavljamo sa slasnom zapečenom tjesteninom sa sirom koju pripremamo već u utorak. Receptu za američki klasik dodali smo i hrskavi posip od starog kruha, češnjaka i peršina pa cijelu stvar digli na jednu novu, još ukusniju razinu. U srijedu je na redu ručak na žlicu, a ovog tjedna radimo bogatu povrtnu juhu s noklicama. Četvrtak smo rezervirali za pomalo drugačiji ručak, piletinu s povrćem, đumbirom i kikirikijem koja će se najbolje složiti uz rižu ili rezance. U petak je na meniju još jedna juha, ovog puta riblja, u subotu radimo raskošan složenac od mljevene junetine s patlidžanima, a u nedjelju uživamo u rebarcima premazanim bogatim, ljutkastim umakom.
PONEDJELJAK
Popečci s tikvicama i kukuruzom
UTORAK
SRIJEDA
Ljetna juha s povrćem i noklicama
ČETVRTAK
Piletina s povrćem i kikirikijem
PETAK
SUBOTA
Složenac od patlidžana i mljevene junetine
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....