Ovotjedni meni započinjemo slasnom zapečenom tjesteninom u koju možete ubaciti kobasicu, ali i ostatke od nedjeljnog pečenja. U utorak radimo sočnu savijaču s piletinom i špinatom, u srijedu omiljeno varivo s porilukom, graškom i slaninom, dok u četvrtak radimo klasik iz djetinjstva - tople sendviče iz pećnice. Kraj radnog tjedna obilježit ćemo bogatom, zasitnom salatom s grilanom tunom, dok u subotu radimo tortilje punjene mljevenom junetinom, grahom i kukuruzom, a u nedjelju sočno pečenje sa slaninom. Recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SAVIJAČA S PILETINOM I ŠPINATOM
SRIJEDA
VARIVO S PORILUKOM, GRAŠKOM I SLANINOM
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
TORTILJE S JUNETINOM, GRAHOM I KUKURUZOM
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....