TJEDNI MENI

Ovog tjedna kuhamo zasitno varivo s porilukom, radimo savijaču i tortilje punimo slasnim umakom

 Deposit Photos
Uz to, radimo i zapečenu tjesteninu, tople sendviče iz pećnice, salatu s tunom i pečenje sa slaninom

Ovotjedni meni započinjemo slasnom zapečenom tjesteninom u koju možete ubaciti kobasicu, ali i ostatke od nedjeljnog pečenja. U utorak radimo sočnu savijaču s piletinom i špinatom, u srijedu omiljeno varivo s porilukom, graškom i slaninom, dok u četvrtak radimo klasik iz djetinjstva - tople sendviče iz pećnice. Kraj radnog tjedna obilježit ćemo bogatom, zasitnom salatom s grilanom tunom, dok u subotu radimo tortilje punjene mljevenom junetinom, grahom i kukuruzom, a u nedjelju sočno pečenje sa slaninom. Recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

ZAPEČENA TJESTENINA

image
Deposit Photos

UTORAK

SAVIJAČA S PILETINOM I ŠPINATOM

image
Deposit Photos

SRIJEDA

VARIVO S PORILUKOM, GRAŠKOM I SLANINOM

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

TOPLI SENDVIČI IZ PEĆNICE

image
Ruslan Mitin

PETAK

SALATA S TUNOM

image
Deposit Photos

SUBOTA

TORTILJE S JUNETINOM, GRAHOM I KUKURUZOM

image
David Kadlec

NEDJELJA

PEČENJE SA SLANINOM

image
Uros Zunic

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2024 01:17