BRZI RUČAK

Ovi brzi popečci od blitve i feta sira sjajan su odabir za ručak u žurbi

 Manuel Milan
Poslužite ih uz prilog ili salatu po želji, a dobra ideja bit će i umak na bazi grčkog jogurta s češnjakom i začinskim biljem

Trebat će vam:

500 g blitve
1 jaje
1 režanj češnjaka
3 žlice krušnih mrvica
2 žlice feta sira
Sol, papar

Priprema:

Blitvu najprije ubacite u kipuću vodu i pustite da povene. Izvadite je, ocijedite i nasjeckajte na sitno. Kada se ohladila, dodajte joj protisnuti režanj češnjaka, sir, feta sir, jaje i krušne mrvice. Sve dobro promiješajte i sjedinite. Oblikujte polpete i pecite ih na dobro zagrijanom ulju ili u pećnici na 200 stupnjeva oko 20 minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. prosinac 2024 03:35