Slasna ideja

Ovaj si recept sačuvajte za dane iza Uskrsa, dobro će doći da ‘počistite‘ ostatke

 Badmanproduction/Getty Images/istockphoto
Sendvič s jajima i šunkom zasitit će vas baš kao i uskrsni doručak, a možda ga toliko zavolite da ćete ga pripremati i češće

Priprema: 10 minuta • Pečenje: 10 minuta • Porcija: 2

Trebat će vam:

2 peciva
4 jaja
1 žlica maslaca
300 g pečene šunke
krem sir
sol i papar prema ukusu

image
Badmanproduction/Getty Images/istockphoto

Priprema:

Peciva prepolovite i donje polovice premažite krem sirom prema izboru. Prema želji dodajte salatu ili polutvrdi sir. Između peciva podijelite šunku. Zagrijte malu tavu na laganoj vatri. Kad se ugrije, dodajte maslac i otopite ga. Dodajte umućena jaja, a zatim posolite i ispecite kajganu. Žlicom stavite kajganu na vrh šunke i ravnomjerno je rasporedite na dva peciva. Dodajte malo svježe mljevenog crnog papra. Stavite gornji dio peciva na svaki sendvič. Poslužite odmah.

Naravno, ovaj sendvič možete pripremiti i s ostacima kuhanih jaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2024 04:56