Priprema:
Prvo smo na malo maslinova ulja i maslaca, na jačoj vatri pa otprilike tri minute pržili očišćene i narezane trubače, lisičice i jedan srednji vrganj. Dodali smo im na tanke ploškice narezan jedan češanj češnjaka, peršinov list, svježi timijan, par listića kadulje, promiješali i još malo popržili. Sve smo posolili i popaprili te preko svega iscijedili sok jednog limuna. Zatim smo u željeznoj tavi ili plićoj posudi koja može u pećnicu, zagrijali još dvije žlice maslinova ulja i kockicu maslaca. Pola gljiva pomiješali smo s četiri lagano razmućena jaja i stavili kratko na vatru, dok se fritata nije počela formirati. Maknuli smo je s vatre, prekrili ostatkom gljiva te ubacili u pećnicu zagrijanu na 230 °C, na minutu-dvije, te poslužili.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....