Uz salatu uvijek možete dodati i komad ribe ili mesa po želji
Trebat će vam:
200 g ječma
100 g feta sira
1 manji nar
1 šaka grožđica
1 limun
5 žlica maslinova ulja
1 šaka svježeg peršina
sol i papar
Priprema:
Ječam najprije namočite nekoliko sati pa ga kuhajte dok ne omekša. Ohladite ga i stavite u veću zdjelu. Dok se ječam kuha, grožđice stavite u mlaku vodu i pustite da stoje 20-ak minuta. U zdjelu s ječmom dodajte grožđice, očišćeni nar i dosta feta sira. Začinite soli, paprom, sokom jednog limuna i maslinovim uljem i na kraju dodajte sitno sjeckani peršin. Poslužite hladno. Uz salatu uvijek možete dodati i komad ribe ili mesa po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....