Trebat će vam:
4 fileta oslića
4 žlice kukuruznog brašna
4 krumpira
1 glavica češnjaka
Prstohvat kajenskog papra
Svježe začinsko bilje
Mladi luk
Sol i papar
Maslinovo ulje
Priprema:
Krumpir očistite, narežite na kockice i skuhajte u slanoj vodi. Češnjaku odstranite vrh pa ga nakapajte maslinovim uljem, umotajte u foliju i stavite u pećnicu na 30 do 40 minuta. Kada je gotov, krumpir vilicom usitnite, dodajte mu kajenski papar i malo crvene paprike, malo maslinova ulja, soli i papra. Češnjak izvadite iz pećnice, pustite da se kratko ohladi, a zatim istinite iz opni. Pomiješajte s krumpirom. Dodatno začinite prema želji. Oslić posolite i uvaljajte u palentu. Ispecite ga na maslinovu ulju i poslužite uz krumpir i sjeckani mladi luk.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....